Äkkilähdöllä halvalla ja nopeasti lomalle

Kaikkein helpoin tapa säästää lomamatkan kustannuksissa on lähteä matkalle lyhyellä varoitusajalla. Äkkilähtöjä tarjoavat lähes kaikki matkanjärjestäjät ja lähtöpäivä on yleensä 1-30pv matkan varaamisesta. Äkkilähdöt ovat yleensä vain rantalomakohteisiin. Äkkilähdöistä voi saada jopa 400€ alennuksen/matkustaja. Jos sinulla ei ole tarkkoja suunnitelmia ja vaatimuksia matkakohteesta niin äkkilähtö on täydellinen valinta.Alla on listattu suosituimpia äkkilähtöjen tarjoajia.

Matkatoimisto Aurinkomatkat äkkilähdötAurinkomatkat

Aurinkomatkojen pakettimatkakohteita ovat Arabiemiirikunnat, Brasilia, Dominikaaninen tasavalta, Egypti, Espanja, Etelä-Afrikka, Intia, Israel, Italia, Itävalta, Kambodža, Kanariansaaret, Kolumbia, Kuuba, Malesia, Meksiko, Panama,  Portugali, Ranska, Sri Lanka, Thaimaa, Tunisia, Turkki, Vietnam ja Yhdysvallat. Aurinkomatkoilla äkkilähtöjen alennukset voivat olla jopa 400€. Äkkilähtöhakuun ei voi määrittää kohdemaata mutta muuten haku on erittäin selkeä.

Katso kaikki Aurinkomatkojen äkkilähdöt

Tjäreborg matkatoimiston äkkilähdötTjäreborg

Tjäreborgin pakettimatkakohteita ovat Aruba, Bulgaria, Curaçao, Dominikaaninen tasavalta, Egypti, Espanja, Gambia, Intia, Kanariansaaret, Kreikka, Kypros, Mauritius, Meksiko, Portugali, Sri Lanka, Thaimaa, Tunisia, Turkki ja Vietnam. Tjäreborgilla on helposti muokattavissa oleva äkkilähtöhaku ja äkkilähtöjä löytyy runsaasti vuodenajasta riippumatta.

Katso kaikki Tjäreborgin äkkilähdöt

Finnmatkat matkatoimiston äkkilähdötFinnmatkat

Finnmatkojen pakettimatkakohteita ovat Arabiemiirikunnat, Bulgaria, Egypti, Espanja, Italia, Kap Verde, Kreikka, Kypros, Malediivit, Mauritius, Meksiko, Portugali, Sri Lanka, Thaimaa, Tunisia ja Turkki.

Katso kaikki Finnmatkojen äkkilähdöt

Äkkilähdöt matkatoimisto ArealtaArea

Arean äkkilähtökohteita ovat mm. Pariisi, Lontoo, Milano, Budapest, Ateena, New York, Madrid, Barcelona, Krakova, Berliini, Mauritius, Wien, Venetsia ja Riika.

Katso kaikki Area:n äkkilähdöt

Äkkilähdöt matkatoimisto HispanialtaHispania

Hispania tarjoaa äkkilähtöjä seuraaviin kohteisiin: Azorit, Malta, Madeira, Espanja ja Egypti

Katso kaikki Hispanian äkkilähdöt